ΤΥΠΟΓΡΑΦΙΚΕΣ - ΒΙΒΛΙΟΔΕΤΙΚΕΣ ΜΗΧΑΝΕΣ | ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΑ - ΑΝΑΛΩΣΙΜΑ - SERVICE

Η ΑΔΑΚΤΥΛΟΣ ΚΑΙ ΣΙΑ ΕΠΕ ιδρύθηκε το 2001 με έδρα την Αθήνα (Ιερά Οδός 81-83) και αποτελεί συνέχεια της ROTO TEC Αδάκτυλος Α.Ε. που είχε συσταθεί  το 1990. Αντικείμενο της ΑΔΑΚΤΥΛΟΣ ΚΑΙ ΣΙΑ ΕΠΕ, είναι οι εγκαταστάσεις τυπογραφικών και βιβλιοδετικών μηχανημάτων, το service αυτών και η προμήθεια ανταλλακτικών και εξαρτημάτων που απαιτούνται για τη λειτουργία τους. Παράλληλα, διαθέτει πλήρη γκάμα υλικών εκτύπωσης και βιβλιοδεσίας (όπως, τσίγκοι και  μελάνια εκτύπωσης, κόλλες, σύρματα και κλωστές βιβλιοδεσίας κ.α.)

Από την έναρξη λειτουργίας της εταιρείας μέχρι σήμερα κατασκευάστηκαν, ανακατασκευάστηκαν και εγκαταστάθηκαν πλήθος μηχανημάτων, τόσο στην Ελλάδα (στις περισσότερες εταιρείες του κλάδου και σε Δημόσιες Υπηρεσίες, όπως το Υπουργείο Ψηφιακής Διακυβέρνησης, το Εθνικό Τυπογραφείο, η Ελληνική Αστυνομία, η Γεωγραφική Υπηρεσία Στρατού, το Τυπογραφείο της Βουλής των Ελλήνων) όσο και το εξωτερικό, σε χώρες όπως,  Γερμανία, Ρωσία, Ρουμανία, Βουλγαρία, Σλοβακία, Σερβία, Βέλγιο, Ολλανδία, Ελβετία, Αυστρία, Κύπρος, Αίγυπτος, Σαουδική Αραβία, Κίνα, Κορέα κλπ.

Συνεργάτες μας σε αυτήν τη πορεία ήταν πάντα γνωστές κατασκευαστικές, τεχνικές και εμπορικές εταιρίες όπως, ΜΑΝ, ΚΒΑ, GOSS, HARRIS, BALDWIN, STORK CONTIWEB, VITS, MEG, MULLER MARTINI, WOHLENBERG, PERFECTA, MBO  κλπ., των οποίων τα μηχανήματα εμπορευόμαστε και υποστηρίζουμε τεχνικά.

Το νέο εγχείρημα της ΑΔΑΚΤΥΛΟΣ ΚΑΙ ΣΙΑ ΕΠΕ την τελευταία δεκαετία, είναι η εισαγωγή pre-press μηχανημάτων και Software, προωθώντας στην αγορά μηχανήματα σύγχρονης τεχνολογίας σε συνεργασία με την Guangzhou AMSKY Technology CO LTD, όπως τα CTP για την παραγωγή θερμικών, αναλογικών και φλεξογραφικών εκτυπωτικών πλακών, καθώς επίσης και μηχανήματα για την παραγωγή βιβλίων με σκληρό εξώφυλλο (Book Hard Cover machines) και υποστήριξη αυτών.

Συνεχίζοντας λοιπόν με νέα προϊόντα και υπηρεσίες, με πίστη και προσήλωση στο καθήκον της και με γνώμονα, την άψογη εξυπηρέτηση, η ΑΔΑΚΤΥΛΟΣ ΚΑΙ ΣΙΑ ΕΠΕ ευελπιστεί να φανεί αντάξια των προσδοκιών όλων (παλιών και νέων) φίλων και πελατών της.

Άριστη Ποιότητα

Εγγυόμαστε για την ποιότητα των προϊόντων μας, για μία μοναδική εμπειρία αγορών.

Άψογη Εξυπηρέτηση Πελατών

Είμαστε εδώ για να σας εξυπηρετήσουμε και να λύσουμε άμεσα τα προβλήματά σας!

Ασφάλεια

Η ασφάλειά σας είναι προτεραιότητα μας. Υιοθετούμε σύγχρονες τεχνολογίες για να προστατεύσουμε τα προσωπικά σας δεδομένα.

Back to Top

Search For Products

Product has been added to your cart